fejlec
Főoldal 3 Termékek 3 Géppark 3 Rólunk 3 Kapcsolat
5
7
   

Cégünk évtizedek óta van jelen a hazai piacon. Családi vállalkozásunkat Csendes Gábor alapította. Jelenleg fia ifj. Csendes Gábor vezeti és szakmai tudásával gyakorlatával, tapasztalatával biztosítja a a cég sikeres működését, minőségi szolgáltatását. A család első generációja közel 50 éve tevékenykedik a textiliparban.

Szakmai tudásunk, 50 év textilipari tapasztalatunk biztosítja megrendelőink számára a magas minőségű tanácsadást, gyártást, kiszolgálást. Cégünk 1990-ig elsődlegesen szövéssel foglalkozott. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztettük, családi vállalkozásunkban évről-évre egyre szélesedő szolgáltatási kört nyújtó gépparkot hoztunk létre. Fejlesztéseink során elsődleges szempontnak megrendelőink felmerülő igényeit, elképzeléseit, a piaci igényekhez való igazodást tartottuk szem előtt.

Az évek folyamán termékpalettánk a legkülönfélébb szövetektől kezdve egyre szélesedett. Ma már cérnákat, efekt fonalakat, sálakat, fejkendőket, széles szöveteket, hevedereket, szalagokat, zsinórokat készítünk.

Jelenleg a legerőteljesebben fejlődő águnk a heveder, zsinór és szalaggyártás. Kis szériás és ipari igényeket is ki tudunk elégíteni.

Kérjen, szakmai tanácsot Ifj. Csendes Gábor ügyvezetőtől!

Értékesítéssel kapcsolatosan keresse Ikerné Csendes Nórát értékesítési vezetőnket.

 

 

 

 

 

   
9
2011 Csendes és Csendes Kft
11